Leta i den här bloggen

söndag 10 juni 2012

KrokmaskanBeställning av garn resulterade i e-butiken www.zgarn.se

Den kvalité och det färgutbud som Anne-Maj Lings Krokmaskan haft genom åren, och inte minst hennes breda kompetens, är orsaken till att många av oss har köpt sitt garn här!
Vid vår senaste beställning av garn hos Krokmaskan berättade Anne-Maj att hon skulle minska ner på antalet kulörer för att sluta med garnförsäljningen helt med tiden. 
När vi hörde detta blev vi förskräckta och undrade: ”Var ska vi nu köpa z-tvinnat garn?”
Vi tycker båda att kampes z-tvinnade ullgarn är det överlägset bästa garnet för tvåändsstickning, och använder oss alltid av detta garn på våra kurser!

En idé väcktes då hos oss! Vi har båda sedan flera år tillbaka kunskap och erfarenhet av att driva företag med e-handel, samtidigt som garn och stickning är vårt stora gemensamma intresse! 
Jag driver min webbutik hemskapat med stor framgång sedan 2010.

Sagt och gjort, vi frågade om vi fick ta över garnförsäljningen! Gissa om vi blev glada när Anne-Maj sa ja till detta!

Strax därefter var vi på besök hemma hos Anne-Maj och fick förmånen att träffa henne och att se den mycket imponerade skatt som hon har skapat genom åren av stickade kjolar, tröjor, mössor, vantar, och sockor.

Utöver att vi fick se Anne-Majs fina stickningar så blev vi båda djupt imponerade av hur duktig Torbjörn ( hennes man) är på att arbeta i trä! 
Torbjörn har gjort skålar, nystpinnar ( med många fina detaljer, träringar, kulor osv), och till och med en kedja med länkar i trä!

Vi vill tacka Anne-Maj Ling för alla år som hon tillhandahållit z-tvinnat garn, och för allt som hon har gjort för att bevara tekniken och kulturen att tvåändssticka.

Det är nu med stor glädje och entusiasm som www.zgarn.se tar över Anne-Majs garnförsäljning.

zgarn.se har tydliga och lättöverskådliga bilder där du ser hela utbudet av garner i lager och där det är lätt att beställa.

zgarn.se har en betalningsfunktion som är snabb, enkel och trygg.

Vi önskar dig varmt välkommen som kund hos oss på zgarn

Vi som står bakom www.zgarn.se heter Agneta och Kicki och sedan tidigare driver vi stickkurs.se och nu även e-butiken zgarn
Vid frågor e-posta gärna oss på adressen: info@zgarn.se

Här kommer lite bilder och text om vår resa!

Med gps gav vi oss iväg, jag & Kicki, till Anne-Maj Ling ( Krokmaskan) för att hämta upp hennes lager av Kampes z-tvinnade ullgarn. 
Det är med stor glädje och entusiasm som jag tillsammans med Kicki startar zgarn, en e-butik där vi säljer det garn som krokmaskan tidigare sålt till oss som älskar bra z-tvinnat garn till våra stickprojekt!


 Med lånad bil (tack bror), en stor rackare, fyllde vi lastutrymmet, trots att vi plockat ut sätena var det trångt, men finns det hjärterum så.....
Anne-Majs man Torbjörn hissade ner säckarna med garn genom ett fönster på övervåningen, på gräsmattan stod jag & Kicki och tog emot! Se så fullt det blev i bussen!

Med dessa ord tackar Anne-Maj på Krokmaskan hemsida för sig, och önskar oss lycka till!:
" Så nu har jag blivit pensionär på heltid. 
Kicki och Agneta har varit här från Stockholm och hämtat hela mitt lager av garn. 
De är i full gång med att bygga en butik på Internet och så snart den är klar skall jag lägga upp en länk härifrån. 
Den som vill beställa garn från dem redan nu får maila så länge till: info@zgarn.se.
Med ett stort tack till alla tvåändsstickare som handlat garn av mig under årens lopp önskar jag Kicki och Agneta lycka till."


Här en bild på garnet! 
Välkommen till zgarn


Keep on knitting//Agneta

Inga kommentarer: